Ce spun ei despre noi

Ce spun ei despre noi

Părerile celor din jurul nostru contează, fie agenți colaboratori, clienți, sau colaboratori din alte industrii, toți sunt importanți pentru noi.

Noi, cei din biroul RE/MAX Optimus, suntem setați pe oferirea de servicii imobiliare absolut impecabile tuturor clienților noștri.

De fiecare dată când încheiem o tranzacție imobiliară, cerem părerea tuturor celor implicați, despre modul în care s-au simțit de-a lungul întregului proces prin care au trecut.

Ce spun ei despre noi este foarte important pentru că ne ajută să ne evaluăm, să ne îmbunătățim modul de lucru și ne dă siguranța că vom fi continuu recomandați tuturor cunoștințelor clienților, pentru a-i ajuta cu orice au nevoie în domeniul imobiliar.Testimoniale

Mădălina Manoilă este un senior al consultanței în imobiliare, un adevărat ambasador RE/MAX și un expert de top capabil să serviseze cele mai complexe nevoi ale clienților cu maxim profesionalism.
Aflată într-o permanentă ascensiune în carieră, cu un interes permanent spre profesionalizare prin educațtie, Mădălina este un adevărat lider - un model de urmat pentru toți agenții din rețea.
Sunt incântat și onorat să avem un astfel de performer în rețeaua RE/MAX Romania!
Răzvan Cuc
Presedinte RE/MAX Romania
Răzvan Cuc
Amazing professional! Nu aș fi putut găsi pe cineva mai dedicat, mai eficient și mai răbdator decât Mădălina!
De fiecare dată când am avut nevoie de un imobil (de 3 ori in ultimul an), fie că a fost vorba despre un imobil pentru un birou sau pentru MagicHOME, un imobil de închiriat sau de cumparat... de fiecare dată Mădălina a fost cea care a ascultat, a înteles și a venit cu soluții la care nici măcar nu speram. Întotdeauna.
Vlad Voiculescu
cofondator PLUS Romania si cofondator MagiCamp
Vlad Voiculescu
Mădălina și experiența ei profesională, capacitatea ei de a asculta și a întelege nevoile noastre au fost decisive in alegerea și închirierea sediului organizației noastre.
Abordarea ei a fost foarte profesionistă înca de la început, atât prin efortul făcut pentru a întelege ceea ce căutam, cât și prin efortul ulterior de a ne face propuneri adecvate, care ne-au permis rapid să identificăm varianta ideală. Mădălina a fost de mare ajutor și în perioada negocierii contractului de închiriere, în identificarea de soluții benefice atât nouă, cât și proprietarului.
O recomand cu caldură pe Madalina și compania pentru care lucrează tuturor acelora care caută seriozitate, profesionalism, empatie pentru nevoile clientului și eficiență în acțiune.
Dacian Cioloș
președinte PLUS Romania
Dacian Cioloș
I have known Madalina Manoila since 2014 and has witnessed her grow her business with passion and direction, always seeking knowledge, training and the desire to improve.
She is clearly a high class professional, a very proud and successful real estate agent, takes her career extremely seriously, completely committed to her customers, and would be a great asset to anyone looking to sell or buy a property
Gil Li-ran
Real Estate Trainer and Coach - RE/MAX Israel
Gil Li-ran
Madalina Manoila is an outstanding real estate agent. I highly recommend her for her experience, good advice and judgement, and hard work on behalf of her clients.
Leslie Hawke
Cofondator Asociatia OvidiuRo
Leslie Hawke