RE/MAX OPTIMUS

RE/MAX OPTIMUS

Agenția imobiliară RE/MAX OPTIMUS oferă servicii imobiliare premium clienților săi atât în București cât și în Ilfov

Contactează-ne

Agenția imobiliară RE/MAX OPTIMUS activează în București și Ilfov, sub franciza RE/MAX. În acest moment RE/MAX este lider de piață la nivel mondial.

Însumam peste 125.000 de agenţi afiliaţi în 110 de ţări, pe toate continentele, după 46 de ani de creştere continuă, incepând de la un singur birou deschis în 1973, în Denver, Colorado.

Agenţii noştri constituie cea mai puternică forţă de vânzări imobiliare din lume. În acest moment, nimeni în lume nu vinde mai multe imobiliare decât RE/MAX.

În România RE/MAX a ajuns în anul 2006 și pe același model, deja folosit peste tot in lume, crește an de an, ajungând în 2020 la 47 de birouri și aproximativ 500 de agenți pe tot teritoriul țării. Am devenit lideri de piață și în România și ne păstram acest loc meritat, învățând continuu și implementând toate cursurile pe care le primim constant de la colegii nostri din intreaga lume.

În București, noi suntem al 13-lea birou deschis folosindu-ne de experiența unor agenți vechi din rețea. Îmbunătățim continuu activitatea noastră, folosindu-ne de experiența acumulată în peste 11 ani de activitate în franciza RE/MAX, împărtășind cu agenții noi afiliați un mod de lucru inovator spre beneficiul clienților nostri.